De mest brutala dödsmetallbanden

De mest brutala dödsmetallbanden

Dödsmetall är allmänt känt som en av de hårdaste och mest kompromisslösa musikgenrerna. Faktum är att genren till viss del går ut på att pusha gränserna för vem som kan spela hårdast, snabbast och brutalast. Så varför inte ta en titt på vilka som är de hårdaste dödsmetallbanden? Det är det vi ska göra i den här artikeln. Ett band fungerar i realiteten som vilket företag som helst och behöver hålla koll på det där med ekonomin. Hos https://www.zmarta.se/ finns möjligheten att samla alla privat- eller företagslån på en enda plats och på så sätt få lägre ränta och amorteringsavgifter. Pengarna kan användas till både marknadsföring och turnéer. Här följer de mest öronbedövande dödsmetallbanden du kan strömma in i dina hörlurar.

Cannibal Corpse

Det finns de som säger att Cannibal Corpse är ett mainstream-band och det är rena struntpratet. De är kanske det mest populära dödsmetallbandet någonsin, men det är sällan de nämns i samma sammanhang som de artister och band som hittas på topplistorna. Det hindrar inte att bandet relativt nyligen förbjöds i Ryssland.

Behemoth

Polska Behemoth har varit med sedan 1991 och är det viktigaste dödsmetallbandet i Polen och ett av de viktigaste i världen. Behemoth spelar in musik som är så tung att dina öron förvandlas till damm när du lyssnar på dem.

Bloodbath

Hur kan ett band som heter Bloodbath inte varit bland det mest extrema någonsin som pressats på en bit plast? Det vore såklart omöjligt. Bloodbath från Stockholm har varit med sedan 1998 och släppt en serie smått legendariska album.

Dying Fetus

Amerikanska Dying Fetus startade år 1991 i en liten stad i delstaten Maryland. Bandet är känt för att vara ett av de tightaste inom sin genre och har en rad album och singlar i ryggen med komplexa låtar fulla av hooks.

Nile

En del skulle förmodligen påstå att Nile inte är något renodlat dödsmetallband, men de skulle ha fel. De spelar teknisk och ambitiös musik inspirerad av österländsk mysticism, Egyptisk teologi och H.P Lovecraft. Det blir inte mer dödsmetall än så.

Devourment

Låten Postmortal Coprophagia får andra brutala låtar att låta som ett utbrott från en arg femåring. Devourment kan mycket väl vara det hårdaste bandet någonsin. Bara titlarna till deras låtar räcker för att de ska kvala in på listan: Babykiller, Molesting the Decapitated. Har ni inte hört Devourment än och tycker att övriga band på den här listan är för mjäkiga vet ni vad ni ska söka upp härnäst.

Inge Ginsberg

Ginsberg är en 97 år gammal förintelse-överlevare som gör dödsmetall. Den bakgrunden och hennes ålder gör förstås att hon förtjänar ett särskilt omnämnande. Det är inte många som har förtjänat att spela hård och rå musik på samma sätt som hon.

startit